Club Spinner
De nieuwste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de coolste en heftigste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen op alle gokkasten gaat heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | Nedbet Gokkasten

Club Spinner Gokkast

Regelrecht uit de speelhallen: De ClubSpinner gokkast! Speel met een inzet van 1, 10 of zelfs 20 credits op de vier bruisende rollen. Vier sterren leveren al 200 punten op! Met de 10 (!) winbanken kun je je hart ophalen en ga je natuurlijk direct voor de cash!

In het benedenspel kun je kiezen voor een inzet van 1 credit. Klik op de start-knop om het spel te starten. De waarden van de gevallen fruitjes verschillen en zijn terug te vinden in de tabel die aansluit bij je inzet.

Gewonnen credits in het benedenspel kunnen bij je huidige saldo geteld worden, maar kunnen ook naar het bovenspel gezet worden. In het bovenspel speel je met een inzet van 10 of 20 credits. Wincombinaties worden rijkelijk beloond, zoals te zien is in de wintabel.

Je wint een prijs wanneer 3 dezelfde fruitjes op 1 van de (afhankelijk van je inzet) 10 winlijnen vallen. Gewonnen credits in het bovenspel kunnen naar je saldo gezet worden door op de winbank naar credits-knop te klikken.

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved