Club Mystery
De nieuwste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de nieuwste en heftigste gokkasten online. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Club Mystery Gokkast

De Club Mystery is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

U kunt in het basisspel sparen voor jokers. De jokers worden per rol gespaard. De nummers van de 3 regels waarop u jokers kunt sparen staan onder de rollen. U mag nadat u op een rol 6 jokers heeft gespaard kiezen op welke rol u de joker wilt activeren opde gokkast. U doet dit door tijdens het muziekfragment op 1 van de ?hold? knoppen te drukken. Wanneer u dit niet doet dan zal de gokkast zelf een willekeurige keuze voor u maken wanneer het muziekfragment is afgelopen. Nadat er een joker op een rol is geactiveerd kan de joker elke winlijn afmaken. Hierdoor heeft u dus nog meer kans op winst. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt op deze gokkast, dan wordt het gokspel geactiveerd. Door op ?reset/take win? te drukken neemt u de punten en worden deze toegevoegd aan uw credits. Wanneer u op ?gamble? drukt dan gokt u om uw winst te verdubbelen of te verliezen. U kunt er ook voor kiezen om de punten naar boven te verplaatsen door op start/save te drukken. Wanneer u dit doet dan worden de gewonnen punten naar de winbank van de gokkast verplaatst en wordt het bovenspel geactiveerd.

Topspel

In het bovenspel kunt u met 4 credits of 20 credits spelen. Alle winlijnen in het bovenspel zijn kris-kras en hoeven niet in 1 lijn te staan. Wanneer u met 20 credits inzet speelt maakt de joker elke winlijn af. Wanneer een joker geen winlijn af kan maken dan geeft deze een mystery-prijs van 10 ? 200 credits. Om de credits naar beneden te verplaatsen drukt op u ?reset/take win?.

Copyright 2008, Gokkastenhal.com - All rights reserved