Las Vegas
De nieuwste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de nieuwste en heftigste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen op alle gokkasten gaat heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | JackpotSlotty Gokkasten

Las Vegas Gokkast

De Las vegas is een gokkast met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Basisspel

U kunt in het basisspel sparen voor nudges. Wanneer er een ?N? symbool op de winlijn verschijnt dan spaart u op de betreffende rol een ?nudge?. U mag nadat u 3 nudges heeft gespaard op een rol de rol 3x laten zakken (nudgen). U kunt beginnen met nudgen als u op de gamble/nudges knop drukt als deze knippert op de gokkast. Vanaf dat moment kunt u nudgen met de ?hold/nudge? buttons. Per keer dat u op de button drukt laat u de rol 1x ?zakken?. Het nudgen stopt nadat er een winlijn wordt weergegeven. De gewonnen punten kunt u proberen te verdubbelen of u kunt de punten naar de credits-meter zetten. U heeft ook de mogelijkheid om de punten naar de winbank te verplaatsen waarna het bovenspel wordt geactiveerd.

Higher/lower

Op de fruits kunt u ook een subsymbool aantreffen op deze gokkast. Het ?higher lower? spel wordt geactiveerd wanneer u dit subsymbool op de winlijn aantreft. In dit spel moet u proberen te voorspellen of de volgende waarde op de rol hoger of lager is dan de huidige waarde. U krijgt per goed antwoord 2 credits. U kunt elk moment stoppen met het ?higher lower? spel en de punten verplaatsen naar de credits meter of naar de winbank van de gokkast met respectievelijk de knoppen ?reset/take win? en ?winbank?.

Topspel

In het bovenspel kunt u spelen met 5, 10 of 20 credits. De winst van de van de winlijn is afhankelijk van de inzet waarmee u speelt.

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved