MultiStake
De nieuwste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de nieuwste en heftigste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen op alle gokkasten gaat heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

MultiStake Gokkast

 De Multistake gokkast is grotendeels identiek aan de Supertron. Het grote verschil is dat het spel op de displays en in de wintabel geen credits maar eurocenten aangeeft en dat er gekozen kan worden voor een creditwaarde van 5, 10 of 20 cent. Het spel heeft een basisspel met 3 rollen en een bovenspel met 4 rollen. Wanneer voor een inzet van 5 cent wordt gekozen dan worden in totaal telkens 4 spellen op de Multistake van 5 cent gespeeld, bij 10 cent 2 spellen van 10 cent en bij 20 cent 1 spel van 20 cent. Gewonnen prijzen kunnen tot maximaal 4000 cent verhoogd worden met het 'Kop/Munt'-spel. Bij het bereiken van de maximumwaarde gaat dit bedrag automatisch naar de totaalmeter.

Puntenaantallen lager dan 4000 cent kunnen met de 'Select Bet'-knop naar de Supermeter in het bovenspel van de Multistake worden gebracht of worden toegevoegd aan de totaalmeter. In het bovenspel kan met een inzet van 80, 160 of 320 cent worden gespeeld. Bijzonder aan dit spel is dat bij een inzet van 320 cent ook winnende combinaties vallen op de rollen 1, 2 en 4 als ook op de rollen 1, 3 en 4. Prijzen boven de 4000 op de Supermeter gaan ook bij dit spel op deze gokkast niet verloren, wel wordt bij het behalen of overschrijden van de waarde van 4000 cent het bedrag automatisch op de totaalmeter van de Multistake bijgeteld en ga je terug naar het basisspel.

De inzet wordt altijd van de hoogste meter(s) gehaald plus 1 credit van de laagste meter, gewonnen credits worden altijd in verhouding tot de ingezette credits over de spaarmeters verdeeld. Wanneer er 200 credits of meer op een spaarmeter zijn verzameld dan verhuizen de punten van die spaarmeter automatisch naar de creditmeter. Gewonnen punten die het aantal van 200 overschrijden op de Multistake gaan hier niet verloren. Punten in het bovenspel kunnen met de Collect-knop naar de creditmeter worden gehaald. De credits van de hoogste spaarmeter worden het eerst gebruikt. Met de 'Choose Game'-toets kun je echter ook weer kiezen voor het basisspel.

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved