Random Runner Gokkast
De nieuwste online speelautomaten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de coolste en heftigste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen op alle kasten gaat heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Random Runner Gokkast

De Random Runner gokkast bestaat uit het basisspel en het topspel. Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel. Gewonnen punten kun je toevoegen aan je Creditmeter of aan de Winmeter. 200 punten in het basisspel (3 sterren) gaan overigens direct naar de Creditmeter. Een bes op rol 1 geeft 2 punten, maar deze worden automatisch gegokt, d.w.z. verdubbeld of verloren.

In het basisspel speel je op 1 winlijn, met uitzondering van het kroontje-symbool, dat kriskras telt. Een autoholdfunctie is ingebouwd op de Random Runner gokkast om bepaalde combinaties vast te zetten, met de Reset-toets kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Wanneer je vier of meer punten op de Winmeter hebt, dan speel je automatisch het topspel op deze Random Runner gokkast. Hiervoor wordt ook 1 credit van je Creditmeter gehaald.

Voor het topspel worden dus in totaal altijd 5 credits van de beide meters gehaald. Zowel de Creditmeter als de Winmeter kent geen limiet. Heb je geen credits meer op de Creditmeter, maar wel op de Winmeter, dan kun je in porties van 4 de credits verhuizen naar de Creditmeter om zodoende het topspel te vervolgen. Verplaats je alle credits op deze Random Runner gokkast van de Winmeter naar de Creditmeter, dan vervolg je met het basisspel.

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved