Smileyreels
De nieuwste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de nieuwste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen op alle gokkasten gaat heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | Fruitkings Gokkasten

Smileyreels Gokkast

De smileyreels is een gokkast met 3 rollen beneden en maarliefst 6 rollen boven. Het spel start standaard in het basisspel. In dit spel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ‘M’ symbool die kris-kras telt. Het ‘M’ symbool geeft een mystery-win van 4 tot 200 punten. Met de autohold-functie worden de rollen met een bepaalde combinatie automatisch vastgezet. Met de reset-knop kun je vastgezette rollen weer vrijgeven. Je kunt natuurlijk ook zelf bepalen welke rollen je vastzet.


Topspel - Met de knop ‘choose game’ kunt u schakelen tussen het basisspel en het topspel met de verschillende inzetten. In het topspel kunt u met 4 verschillende inzetten spelen. Op de gokkast ziet u het aantal rollen waarmee u speelt bij welke inzet. Tevens lichten de rollen op waarmee u speelt. In het topspel worden alle mogelijke combinaties van 3 symbolen gemaakt op alle horizontale en schuine winlijnen op de rollen waarmee u speelt. Het topspel gebruikt voor de punten meerdere winbanken. Wanneer u boven speelt wordt steeds 1 credit van beneden gebruikt bij de inzet.

Het is mogelijk om in het topspel te spelen zonder dat u credits op de winbanken heeft staan. Door op start te drukken wordt er steeds 1 credit van het basisspel naar boven verplaatst. U kunt dit herhalen totdat u voldoende credits op de winbank heeft waarna de rollen automatisch beginnen te rollen. Wanneer u op de ‘reset/take win’ knop drukt worden de punten van de winbank met de minste credits naar het basisspel verplaatst.


Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved