Soultrain
De nieuwste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de coolste en heftigste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen op alle gokkasten gaat heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | Nedbet Gokkasten

Soultrain Gokkast

De SoulTrain gokkast neemt je terug naar lang vervlogen tijden. Speel op inzet 1 of 5 (bovenspel). Het SoulTrain logo levert tussen de 8 en de 80 punten op. Wederom zo'n heerlijke klassieker van NedBet; Get your dancingshoes!

In het benedenspel kun je kiezen voor een inzet van 1 credit. Klik op de start-knop om het spel te starten. De waarden van de gevallen fruitjes verschillen en zijn terug te vinden in de tabel die aansluit bij je inzet.

Gewonnen credits in het benedenspel kunnen bij je huidige saldo geteld worden, maar kunnen ook naar het bovenspel gezet worden. In het bovenspel speel je met een inzet van 4 credits. Wincombinaties worden rijkelijk beloond, zoals te zien is in de wintabel.

Je wint een prijs wanneer 3 dezelfde fruitjes op 1 van de 5 winlijnen vallen op de gokkast. Gewonnen credits in het bovenspel kunnen naar je saldo gezet worden door op de winbank naar credits-knop te klikken.

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved