Supertron
De nieuwste online gokkasten vind je hier!
In deze hal vind je een overzicht van de coolste en heftigste online gokkasten. Je kan ervoor kiezen gratis als voor prijzen te spelen zonder download en installatie van programma's. Betalen op alle gokkasten gaat heel gemakkelijk via Ideal of via je telefoon. Veel plezier!
FULLSCREEN spelen | Home | Bij uw Favorieten | Eurocazino Gokkasten

Supertron Gokkast

De Supertron gokkast heeft een basisspel met 3 rollen en een bovenspel met 4 rollen. Gewonnen punten tot en met 100 kunnen in het basisspel verdubbeld worden met het kop/munt-spel. Puntenaantallen beneden 200 kunnen met de ‘Select Bet’-knop naar de Supermeter in het bovenspel worden gebracht of worden toegevoegd aan de creditmeter. Een puntenaantal van 200 in het basisspel verhuist automatisch naar de creditmeter.

In het bovenspel kan met een inzet van 4, 8 of 16 punten worden gespeeld. Bijzonder aan deze supertron gokkast is dat bij een inzet van 16 punten ook winnende combinaties vallen op de rollen 1,2 en 4, evenals op de rollen 1,3 en 4.

Punten boven de 200 op de Supermeter gaan ook bij deze supertron gokkast niet verloren, wel worden puntenaantallen van 200 of meer automatisch op de creditmeter bijgeteld en keert de speler terug naar het basisspel.

Copyright 2008, Gokkasten Hal - All rights reserved